Uutisia pitkästä aikaa

01.05.2015 13:31

Paljon on tapahtunut sitten viime päivityksen, joten tässä tiivistelmää tapahtuneesta :)

Helmikuussa kävimme näyttelyssä Venlan ja Veetin kanssa Pellossa. Venla oli hienosti PN 3 vara-sertillä ja Veeti voitti Nuorten luokan 2 SA:n kera ja sai luokkasertin.

Seuraava näyttely olikin sitten kaukana kaukana Minskissä Valko-Venäjällä, jonne matkasimme ensin junalla Helsinkiin ja Helisingistä jatkoimme matkaa bussilla. Saavuimme Minskiin perjantaina iltapäivällä. Lauantaina 28.2. Veeti voitti nuorten luokan ja sai luokka sertin ja Venla yllätti ja voitti luokkansa, sai luokkasertin sekä Cacibin :) Sunnuntaina mentiin sitten samalla kaavalla Veeti voitti nuorten luokan ja sai luokkasertin ja sai tittelin BY MVA :) ja Venla voitti luokkansa ja sai sertin ja vara-cacibin. Venlasta tuli samalla BY MVA , FI MVA ja EE MVA :)

Minskin reissusta toivuimme vain 2 viikkoa, jonka jälkeen oli vuorossa Bichon Frisé erikoisnäyttely 2015 Seinäjoella Veetin ja Vickyn kanssa. Matkustimme Seinäjoelle perjantaina 13.3. ja olimme Hotelli Sorsanpesässä yötä. Erikoisnäyttely järjestettiin hotellin yökerhon -tilassa joten näyttelymatka sujui aamulla hissillä :) Näyttelyssä molemmat olivat hienosti oman luokkansa 5. ja jäimme juuri täpärästi palkintosijojen ulkopuolelle, mutta mukava oli kokemus molempien osalta.

Erikoisnäyttelyn jälkeen matkustimme seuraavana viikonloppuna Lahteen näyttelyyn. Lähdimme lauantaina matkaan ja olimme yötä n. 10 km päässä näyttelypaikasta motellissa. Sunnuntaina näyttelyssä Veeti oli nuorten luokan 2 SA.n kera, eli hyvin meni taas :)

Tämän jälkeen toivuimme 3 viikkoa näyttelyistä ja seuraava näyttely olikin Vaasan Botniahallissa huhtikuussa. Vetti oli ilmoitettu valioluokkaan ja olikin hienosti valioluokan 2 SA:n kera, voittaen monta vanhempaa ja kokeneempaa valio koiraa :)

2 viikkoa Vaasan näyttelystä matkustimme taas hyvässä seurassa ja  4 koiran kera Narvaan näyttelyyn 2 päiväksi. Lähdimme perjantaina aamulla ajamaan Oulusta kohti Helsinkiä ja länsisatamaa. Saavuimme länsisatamaan n. klo 15 josta jatkoimme Tallinkilla yli Tallinnaan. Ssavuimme Narvaan illalla klo 22 aikaan ja löysimme meille vuokratun huomeiston. Huoneisto oli siisti ja yllätti positiivisesti meidät. Ennen nukkumaan menoa käytimme koirat ulkona ja aloimme nukkumaan jotta jaksaisimme näyttelyssä seuraavana päivänä. Lauantai aamuna saavuimme näyttelypaikalle hyvissä ajoin ja samalla huomasimme että tuomari oli vaihtunut. Tämä ei haitannut, koska ko. tuomarista ei ollut mitään taustatietoa. Näyttely menikin todella hienosti. Wild Snowflake Abadia's Replica "Veeti" voitti Junioriluokan saaden juniorisertin, oli ROP Juniori ja lopulta ROP. Veetistä tuli tämän juniorisertin myötä EE JMVA. Mukana ollut "Jussi" esiintyi myös hienosti ja sai Erinomaisen SA:n kera. Veeti oli päivän päätteeksi hienosti Ryhmäkehässä myös RYP 2 :) Illalla otimme pari lasia kuohuvaa Veetin ja muiden mukana olleiden hienojen koirien kunniaksi. Sunnuntaina aamulla pakkasimme taas auton huoneistolla ja suuntasimme näyttelypaikalle. Veeti oli taas hienosti ROP Juniori, ROP ja päivän päätteeksi myös Ryhmässä RYP 4 :) Aloitimme ryhmäkehien jälkeen pitkän matkan kotiin. Saavuimme Tallinnaan klo 19 jälkeen ja kävimme syömässä laivaa odotellessa. Laiva lähti klo 22.30 ja olimme Helsigissä klo 00.30 ja jatkoimme siitä kotimatkaa. Kotimatkalla otimme kahdet unet eenekuin jaksoimme ajaa Ouluun. Oulussa olimme puolenpäivän jälkeen maanantaina.

© 2014 Kaikki oikeudet pidätetään.

Luo ilmainen nettisivustoWebnode