Näyttelyuutisia Narvasta 24.1. - 25.1.2015

17.02.2015 19:06

Tammikuussa kävimme näyttelyssä myös Virossa, Narvassa.

Ouluun meille tuli matkaseuraksi Ranskanbuldoggi omistajineen Rovaniemeltä. Lähdimme Oulusta ajamaan perjantaina aamulla erinäisten kommellusten jälkeen. Matkalla poimimme myös mukaan Heinolasta Welsh Gorgi Pembroken omistajansa kera. Autossa riitti tunnelmaa varsinkin Heinolan ja Helsingin välillä 3 Bichonin, 1 Ranskiksen ja Welsh Gorgin lisäksi matkustajana oli 3 ihmistä.

Helsingissä mukaamme liittyi Saksanpaimenkoira ja 2 Cirneco dell'Etnaa ja 1 ihminen toisella autolla. Matkustimme laivalla Helsingistä Tallinnaan ja jatkoimme matkaa Narvaan 2 autolla. Hotellissa olimme illalla n. klo 22 aikaan. Toisen auton porukka meni eri hotelliin ensimmäiseksi yöksi ja hotelli osoittautui todella järkyttäväksi, muta ei siitä sen enempää. Hotelliin kirjauduttuamme oli aika ruokkia koirat ja lenkittää ne ennen nukkumaanmenoa.

Aamulla herätys oli klo 6.30. Koirat ulos, hieman koirien fiksausta ja aamupalalle. Aamupalan jälkeen itsensä siistimistä, jonka jälkeen menimme näyttelypaikalle auttamaan toisen porukan koirien esittämisessä. Meillä oli kehät vasta klo 13 aikaan päivällä. Aamulla klo 10 jälkeen kehässä oli yhtäaikaa Saksanpaimenkoira ja Cirnecot, joten minulle Cirneco juniori nartun esittäminen. Ehdinkin pyräyttää koiraa kehässä kokonaiset pari kertaa ja sen jälkeen mentiinkin kehään. Hieman oli pallo hukassa kun piti esittää aivan erikokoista ja eritavalla esitettävää koiraa, mutta lopputulos oli kyllä paras mahdollinen ROP juniori ja ROP. Taisi tuomari antaa anteeksi handlerille sen, että ei osaa esittää kyseisiä koiria kovin hyvin :)

Omien ja mukana olleiden Bichonien osalta meni lauantai erinomaisesti. Lainakoira "Oiva" oli ROP ja sai sertin, Wild Snowflake Abadia's Replica "Veeti" oli ROP juniori, sai juniori sertin ja PU 2 ja Magic White Soxz Divine'Delila "Venla" oli PN 2.

Sunnuntaina esitin vain omat koirat ja tulokset olivat vielä paremmat meidän kannalta. Wild Snowflake Abadia's Replica "Veeti" oli ROP juniori, sai juniori sertin ja oli vielä ROP ja päivän päätteeksi vielä RYP 3 :) Lainakoira "Oiva" oli PU 2 sai serti ja valioitui EE ja FI MVA:ksi ja Magic White Soxz Divine'Delila "Venla" oli hienosti PN 2.

Ryhmäkehien jälkeen kiiruhdimme ajamaan Tallinnaa, että ehdimme laivaan.Laiva oli Helsingissä klo 21.30 ja siitä jatkoimme matkaa kotia kohti. Vaajakoskella iski väsymys ja päätimme levähtää autossa, että jaksamme ajaa kotiin. Olimme kotona taas klo 10 aikaan maanataiaamuna.

Mukava reissu oli kaikenkaikkiaan ja seura oli mitä parhainta A-luokkaa :)

© 2014 Kaikki oikeudet pidätetään.

Luo ilmainen nettisivustoWebnode